Від бочкового за багато років ще ніхто не відрізнив. Смачний домашній квас готовий вже через шість годин
Інгредієнти:
- 5 літрів холодної води,
- 2 столових ложки цикорію (звичайного, без смакових добавок )
- чайну ложку лимонної кислоти
- 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти 400 гр)
Приготування:
- Всі інгредієнти змішуємо, і ставимо на вогонь аби закипіло.
- Щойно закипить, вимикаємо вогонь і даємо охолонути до градусів 30-ти
- Засипаємо половину 11-ти грамової пачки сухих дріжджів
- Залишаємо на годинки 3-4, аби з’явилася піна.
- Щойно з’явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.
Ваш квас готовий до вживання
Джерело:globalpres.co
Копіювати