У київському ресторані “Велюр”, який належить нардепу від “Слуги народу” Миколі Тищенку, діапазон цін на певні страви в 10 разів вище, ніж у середньому київському кафе.
OBOZREVATEL зібрав для вас найцікавіші страви і ціни на них з ресторану депутата. Яскравим прикладом тут є страви з м’яса, ціна яких вказана за 100 грам.
Наприклад цінник на філе “Рибай” – 710 грн, філе “Міньйон” – 970 грн. Звичайні котлети на пару з індички у “Велюрі” подадуть мінімум за 137 грн (маленька порція) і 267 грн (велика). Найдорожчою стравою тут є “Качка по-пекінськи” – її вартість 3787 грн за 1300 грам.
У ресторані Тищенка незвичні ціни на страви української кухні. Тут подадуть деруни за 356 грн, вареники з вишнями за 352 грн, шкварки з цибулею за 174 грн, різні борщі від 160 до 210 грн, 60 грам сала з часником за 97 грн.
Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше журналісти зняли, як у заклад “Велюр” на Льва Толстого, який належить Тищенку, приїжджають політики і представники олігархів.
Депутат “Слуги народу” Микола Тищенко спростував інформацію про те, що його елітний ресторан “Велюр” працює всупереч введеному в Україні карантину. На своїй сторінці в Instagram він написав пост, у якому звинуватив журналістів “Бігус.Інфо” у продажності.
OBOZREVATEL\
Джерело:bbcccnn.org