Джерело:ukrainians.today
Складові:
яловичина – 300 г;
огірок свіжий – 2 шт .;
цибуля ріпчаста – 1 шт .;
помідор – 2 шт .;
часник – 1 зубчик;
яйця варені – 3 шт .;
сир твердий – 100 г;
зелень – 1 пучок;
йогурт (майонез або сметана) – за смаком;
сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Яловичину нарізати кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями, обдати окропом і промити холодною водою.
Яйця нарізати кубиками.
Огірки і помідори нарізати соломкою, додати цибулю і подрібнений часник.
До овочів додати м’ясо і яйця.
Додати натертий на тертці сир і подрібнену зелень.
Поперчити і посолити за смаком. Заправити майонезом, сметаною або йогуртом.
Смачного!
Копіювати