Кожна жінка повинна дбати про своїх статевих органах, уникаючи певних серйозних помилок.

У даній статті ми розповімо про 9 речах, які вам не слід робити, якщо ви дбаєте про здоров’я своїх статевих органів, пише zerkalo .

1. Якщо ви відчуваєте якісь болі, дискомфорт або кандидоз, вам краще звернутися за кваліфікованою допомогою фахівців, ніж займатися самолікуванням в домашніх умовах за допомогою таких засобів як масло чайного дерева, наприклад.

2. Ми не говоримо вам викидати всі свої вузькі джинси, ви можете носити їх іноді, але намагайтеся носити замість них звичайні штани, оскільки вони повітропроникні. Постійне носіння вузького одягу може привести до вугрів або кандидозу, ви точно не хотіли б страждати ні від одного, ні від іншого. Просто будьте впевнені, що ви даєте своїм жіночим статевим органам вільний простір і вони можуть дихати.

3. Жінка повинна розуміти, що її статевий орган дуже чутливий і делікатний. Ви повинні дотримуватися гігієни, інакше можете зіштовхнути з інфекцією, почуттям загального занепокоєння і гострим запахом.

4. Одна з серйозних помилок! Це правда, що у всіх на може з’явитися свербіж в цьому місці. Однак, ви повинні намагатися чинити опір спокусі. Оскільки якщо ви не стримайтеся, ви можете викликати подальше роздратування, а потім можете зіткнутися з проблемою бактеріального вагітоза.

5. Ваше піхву чудово в своєму природному стані і інші коментарі не приймаються. Тепер, що стосується прикраси піхви різними матеріалами: піхву – найбільш чутлива частина вашого тіла, і ви стало бути не захочете мати проблеми пов’язані з цим органом. Будь-які прикраси у вигляді сторонніх тіл можуть привести до висипу і зудить шкірі.

6. Часте миття насправді очищає ваше піхву від всіх мікробів, в тому числі і таких важливих, які тримають ваші рівні корозійної активності під контролем. Позбавляючись від цих бактерій, ви стаєте абсолютно незахищеним від хвороб. Піхви так влаштовані, що не потрібно часто їх мити милом, оскільки вони самі виробляють речовину, яка діє як природне миючий засіб. Тому радиться мити зовнішній шар за допомогою мила.

7. Багато дівчат роблять епіляцію зони бікіні. В цьому випадку ви повинні бути впевнені, що звертаєтеся до хорошого фахівця, який не залишить вас із зарослим волоссям, які можуть викликати різні хвороби.

8. Завжди носіть чисте нижню білизну, щоб захистити ваше піхву від інфекцій. Майже у кожної жінки щодня бувають виділення з піхви, тому важливо часто міняти нижню білизну. Краще частіше йти в пральню, ніж в лікарню.

9. Всі жінки як тільки бачать прищ або висип на піхву відразу починають хвилюватися, але потрібно намагатися взагалі не торкатися їх. Піхву, яке є найбільш чутливою частиною вашого тіла, не може винести жорсткого поводження.