У традиційній аюрведичній медицині імбир згадується як «скриня натуральної медицини» через його численні переваги для здоров’я.
В Індії він використовується щодня, оскільки наповнений імбиром чай є потужним засобом для лікування застуди та грипу.
Ось деякі з його цілющих сил:
Їжте імбир перед прийомами їжі, щоб стимулювати апетит і активувати свої травні соки. Він заспокоює судоми і біль в шлунку. Також він знижує метеоризм та лікує нудоту.
Покращує поглинання необхідних поживних речовин в організмі.
Його протизапальні властивості заспокоюють біль в суглобах і м’язах. Він ефективно очищає пазухи і «мікроциркуляторні канали» тіла.
Допоможе вам зменшити післяопераційну нудоту.
Він має властивості афродізіака. Це допоможе вам зняти запалення горла і носа.
Ви можете додати імбир до різних страв і напоїв, і ми пропонуємо три смачних варіанти:
Наріжте корінь імбиру і приготуйте теплий і заспокійливий імбирний чай.
Додайте його до десертів, щоб збагатити їх смак і додати цілющі властивості.
Приготуйте пряний ароматний рис з імбиром, додавши імбир, зелений чилі, нарізаний часник і свіже листя кінзи, щоб приготувати рис басматі.
Джерело:tintelekt.com