Літо, та ще й вихідні! Час шашлику прийшов, тому цей рецепт прийдеться вам, як ніколи, до речі.
М’ясо в такому маринаді виходить м’яким, ніжним, ароматним і соковитим. І готується вдвічі швидше, ніж зазвичай!
Промаринувати досить хвилин 40-50.
Основні інгредієнти:
Свинина – 2 кілограми
Цибуля – 750 грамів
Рослинна олія – 200 мілілітрів
Коріандр, хмелі-сунелі, сіль, чорний перець – за смаком
Як готувати:
В емальований посуд налити рослинне масло, всипати сіль і приправи, закинути очищену і порізану на 4 частини цибулю і 1 цибулину, порізану дрібно-дрібно.
Свинячий ошийок порізати великими шматками, відправити в маринад, перемішати все.
Дати м’ясу 40 хвилин постояти в маринаді.
Насадити м’ясо на шампур, чергуючи з цибулею і смажити.
Маринад виручить в будь-якій ситуації, в ньому м’ясо можна тримати до 3 діб при температурі 25 градусів.
Смачного! Діліться рецептом з усіма друзями!