Петрушка – це трава, якою частенько доповнюють багато страв, навіть в дорогих ресторанах. І все завдяки її унікальному смаку!
Але мало кому відомо, що це лікарська рослина робить набагато більше, ніж просто прикрашає вашу тарілку. І багато хто з її лікувальних властивостей можуть бути отримані шляхом додавання в чай.
Переваги чаю з петрушкою для здоров’я:
Лікує нервові розлади
Пошкодження нерва може бути викликано нейротоксичністью. Для тих, хто не знає, цей термін, нейротоксичність, відноситься до пошкодження мозку або периферичної нервової системи, викликаним техногенними токсичними речовинами пестицидами або важкими металами.
Ці токсини можуть змінювати активність нервової системи, які порушують або вбuвають нерви.
Знімає запалення
Запалення є основною причиною хронічних захворювань, таких як apтрит, пoдaгра і ocтеоapтрит. На щастя, петрушка може допомогти з цим теж!
Через високий вміст вітаміну С в петрушці, можна допомогти зменшити рівень CRP (С-реакція білок) в оpганізмі, які є добре відомими маркерами запалення.
Як же приготувати чай з петрушкою?
Складові:
4-5 гілочок петрушки
3 чашки води
1 / 4-1 / 2 лимона
1 ч. Ложка меду
Приготування:
Доведіть воду до кипіння.
Покладіть лимон і петрушку в чашку.
Залиште настоятися протягом п’яти хвилин.
Видаліть лимон і петрушку і додайте в мед.
Стаття носить виключно інформаційний характер. Пам’ятайте, самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров’я! При перших ознаках захворювання, проконсультуйтеся з лікарем!