Салат, який у нас в селі готують на кожне застілля. Смачно, а головне – швидко!
Салат з курячою печінкою і огірками. Це найшвидший варіант м’ясного салату – з курячою печінкою і солоними огірками. Він складається з мінімальної кількості інгредієнтів, дуже просто готується і, як правило, першим з’їдається за будь-яким столом.
Джерело:bbcccnn.org
Складові
Куряча печінка 250 г
Мариновані огірки 3 шт.
Цибуля 1 шт.
Морква по-корейски 100 г
Соняшникова олія 20 мл
Майонез 100 г
Яйце 1 шт.
Гірчиця 0,5 ч. л.
Часник 2 зуб.
Сіль за смаком.
Приготування
Печінку промийте під проточною водою і видаліть плівку з кожного шматочка.
Потім обсмажте її до готовності в сковороді на олії, викладіть на тарілку і дайте охолонути.
Цибулю наріжте півкільцями і спассеруйте в сковороді на олії до утворення легкого золотистого кольору.
Яйце відварити круто.
Огірки і обсмажену печінку поріжте дрібною соломкою.
Щоб приготувати соус, змішайте гірчицю, майонез, пропущений через прес часник і подрібнений яєчний жовток.
В глибокому салатнику з’єднайте всі інгредієнти, заправте соусом, посоліть і добре перемішайте.
Готову страву прикрасьте на свій розсуд і відразу подавайте до столу.
За бажанням можна замінити корейську моркву на свіжу, обсмажену на сковороді у вершковому маслі, – тоді салат вийде менш гострим. Готуйте з задоволенням і обов’язково діліться з друзями новими рецептами!
Смачного!