М’ясні рулетики — на мій погляд достатньо легка в приготуванні страва, але дуже смачна і ідеально підходить не тільки для ситної вечері, але і для святкового столу. Використовувати можна різні види м’яса, так само як і начинку можна підібрати під свій смак.
З цією стравою напевно можна експериментувати практично нескінченно. Пропоную вам приготувати сьогодні дуже смачні рулетики зі свинини.
Складові:
свинина – 0,5 кг .;
цибуля – 1 шт .;
вино червоне – 0,5 скл .;
сир – 150 гр .;
груша – 1-2 шт .;
сіль/перець за смаком;
печериці – 300 грам.
Рулетики з свинини, покроковий рецепт:
Перш за все підготуйте м’ясо, промийте його та обсушіть. Наріжте довгастими шматочками. Відбийте молотком, посоліть, поперчіть.
Гриби наріжте невеликими шматочками, цибулю дрібно наріжте.
Сир наріжте невеликими смужками.
Цибулю і гриби обсмажте.
Потім трошки остудіть, і змішайте з нарізаною грушею.
На кожен шматочок м’яса, викладіть начинку та шматочок сиру. Загорніть його рулетиком, і зв’яжіть пекарською ниткою, можна сколоти зубочисткою.
Деко змастіть олією, і викладіть рулетики. Духовку нагрійте до 180 ° С і випікайте 10 хвилин. Далі кожен шматочок полийте вином, і відправте ще 15-20 хвилин в духовку.
Рулетики з свинини можна і на святковий стіл подати, і просто до вечері приготувати – це швидко і дуже смачно!
Всередині рулетики виходять соковитими, м’ясо м’яке. Пропоную спробувати!
Смачного!
Джерело:bbcccnn.co