Тисячі людей готують кукурудзу неправильно. Я припинила її варити, знаю рецепт набагато краще.
Як ви готуєте кукурудзу? Відварюєте в каструлі на повільному вогні, вірно? Так ось це просто величезна помилка. Так ви перетворюєте вишукані ласощі в звичайну їжу.
За матеріалами merezha.info
Звичайно, зварена в каструлі кукурудза цілком придатна в їжу. Сама по собі кукурудза дуже смачна. Та й користі в ній багато. Але от якщо її правильно приготувати, то вона перетворюється просто в їжу богів.
Як тільки я дізналася про цей метод приготування кукурудзи, то припинила її варити раз і назавжди. Адже цей метод набагато краще. Отже, про що це я? Давайте по порядку.
Справа в тому, що замість того, щоб відварити кукурудзу. Набагато простіше і смачніше буде звернути її в фольгу і запекти в духовці.
Ви будете в приємному здивуванні від того, наскільки запечена в духовці кукурудза смачніше звичайної, відвареної. Смак виходить не водянистий, насичений, без присмаку.
Все, що вам необхідно зробити-це акуратно загорнути кукурудзу в фольгу, викласти на деко і відправити її в духовку на 20 хвилин – 1 годину в залежності від віку і жорсткості кукурудзи. Чим старше і жорсткіше кукурудза, тим довше її необхідно запікати.
Спеції можна взяти будь-які, в залежності від ваших уподобань. Кукурудза виходить м’яка, соковита і яскраво-жовтого кольору. Один раз приготувавши кукурудзу таким способом ви більше ніколи не станете її відварювати.
Крім того в фользі кукурудзу можна запекти на природі, в багатті або на грилі.