Поки в Україні сезон кабачків в розпалі, цей рецепт обов’язково має стати вам у пригоді. Готувати просто, а виходить смачно! Пише Раділ Максимум
Інгредієнти:
Кабачки 1 шт.
Яйця 2шт.
Цибулина 1 шт.
Часник 1-2 зубчики
Сіль за смаком
Чорний перець
Спосіб приготування яєчні з кабачками:
Цибулину розрізати кубиками. Кабачок очистимо і розріжемо кубиками. На сковороду наливаємо рослинну олію, кладемо цибулю і смажимо її до напівпрозорості.
Кладемо кабачки до цибулі і смажимо на середньому вогні до готовності хвилин 5-6. Коли кабачки стануть м’якими додаємо сіль, чорний перець і 1-2 зубчики часнику.
Перемішуємо. Розбuваємо 2-3 яйця, солимо і збuваємо виделкою. Заливаємо кабачки, закриваємо кришкою і смажимо на маленькому вогні хвилини 2-3. Подати можна на сніданок або як перекус.
Відео приготування страви з кабачків:
Джерело:bbcccnn.org