Корисність сиру була доведена багатьма дослідницькими центрами. Це харчовий продукт, який не тільки добре насичує і дозволяє смачно худнути. Він також гарний тим, що поєднується практично з усіма продуктами.
Сирний торт без випічки з желатином
Сьогодні ми хочемо розповісти вам про рецепт, в якому сир буде поєднуватись з апельсином і печивом. Ніжний сир, кислий апельсин і хрустке печиво створюють десерт, який оцінить будь-який гурман, який худне.
Цей рецепт сирного торта з желе без випічки обов’язково повинен поповнити вашу колекцію тортів і десертів, адже якщо ви приготуєте його хоча б раз, ваші домашні не відчепляться, поки не спробують цю смакоту знову!
Інгредієнти:
- 40 г желатину
- 150 мл води
- 700 г сиру
- 200 г сметани
- 150 г цукру
- 1 великий апельсин
- 150 г печива
- ванілін
Приготування
1. Залийте желатин гарячою водою і помішуйте до повного розчинення.
2. Поки желатин остигає, підготуйте сирну масу. Додайте до сиру сметану і ванілін за смаком. Гарненько збийте сирну масу блендером.
3. До цієї маси додайте охололий желатин і починайте поступово заливати ваш крем у форму. Заливши невелику частину крему обов’язково додайте нарізаний кубиками апельсин і трохи печива. Продовжуйте викладати такими шарами весь торт.
4. Поставте торт мінімум на 3 години у холодильник. Торт готовий!
Цей невагомий сирний торт з желе без випічки виглядає дуже ефектно. Тому не бійтеся готувати його навіть для важливих подій. Ваші гості будуть в захваті.