Печінкові тарталетки
Складові
- Баночка консервованої тріскової печінки
- 4-5 штук відварних курячих яєць, за бажанням можна додати цибулю ріпчасту.
Спосіб приготування
Злити олію з банки з печінкою тріски, викласти вміст банки в салатник, розім’яти виделкою, додати відварені яйця, теж розім’яти виделкою, за бажанням додати цибулю, все перемішати, розкласти по тарталетки, прикрасити тертим курячим жовтком, зеленню.
Тарталетки запечені
Складові
- Сирий порізаний помідор
- 2 яйця варених
- ковбаса докторська + часник і майонез
Приготування
Все перемішати і трошки посолити. Викласти в тарталетки і посипати тертим сиром. У духовці при 200 ° С
Ніжні тарталетки
Креветки, сир, зел. яблуко (збризнуте лим. соком), зел. цибуля, кріп. Все змішати, заправити майонезом або сметаною!
Тарталетки з рибною пастою
Складові
- Шматочок солоної, злегка підкопченної сьомги – грам 300. Пачка масла-100 гр, два плавлених сирка. Сік половинки лимона.
Приготування
Рибку порізати, а потім «пощипати» виделкою на волокна. Кинути в блендер, туди-ж поламаний на шматочки плавлений сир і туди ж підтале масло. Не забуваємо про сік лимона. Включили, розмололи рибу, масло і сир в однорідну масу. Ось і готова наша рибна паста. Смакота!
Тарталетки з грибами
У тарталетці – гриби опеньки заморожені відварити, пропустити через м’ясорубку (блендер, комбайн), пережарити з дрібно рубл. цибулею, відварною куркою і протушкувати в сметані
Тарталетки з оселедцем
Рецепт: Філе оселедця слабосоленої дрібно мілко- порізати, додати протерту відварну моркву, тертий ковбасний сир, терте варене яйце, крабові палички дрібно порізані, все заправити майонезом і перемішати, розкласти по тарталетках.
Олів’є в тарталетках
Картопля (відварити), морквина (відварити), свіжі і мариновані огірки, ріпчаста цибуля, яйця, консервований зелений горошок, варена ковбаса, майонез.
Тарталетки з яйцем і оселедцем
На дні тарталетки порізане варене яйце, крапля майонезу, потім цибулю і оселедець.
З червоною ікрою
Смачно нереально! і як все геніальне просто. Тарталетки, в них масло вершкове, ікра червона, зелень і поставити їх на порізані огірочки. Просто, швидко, красиво і смачно!
З шинкою і перцем
Шинка, перець солодкий червоний і помаранчевий, кукурудза, свіжий огірок, яйце, майонез і … вермішель швидкого приготування, яку спеціально НЕ розмочувати, так як салат робився за 3 години до свята.