Булочки виходять настільки повітряними і настільки смачними, що ви закохаєтесь в них з першої секунди. Приготуйте ці булочки і фурор від рідних вам забезпечений!
За матеріалами bbc-ccnn.com
Складові:
100 мл молока
20 г борошна
Для тіста:
160 мл теплого молока
2 ст.л. цукру
7 г сухих активних дріжджів (або 21 г свіжих)
350 г борошна
1 ч. л солі
1 яйце
1 ст.л. м’якого вершкового масла
Для змазування хліба:
1 яйце
Для начинки:
3-4 ст.л. коричневого цукру
0,5 ч.л. кориці
2 ст.л. вершкового масла
Детальний приготування японських булочок «Хоккайдо» дивіться у відео нижче.
Смачного!
Копіювати