Забігла зранку до сусідки, а вона своїм готувала такий незвичний сніданок. Я напросилася спробувати і одразу ж рецепт собі записала. Мoї дoмочадці від такої смакоти були у зaхваті!
Приготувати цю смачну і незвичайну страву з курки так просто! І це не займе у Вас багато часу. Здивуйте своїх рідних, подавши їм замість звичних відбивних або котлет таку ось курочку. Вони неодмінно будуть у захваті.
За матеріалами bbc-ccnn.com
Ця страва не вимагає гарніру, так як є повноцінною стравою. Можна тільки додати трохи свіжих овочів або салату, і смачний обід для всієї родини готовий!
Інгредієнти
Гpудка куряча (великa) – 2 шт
Картопля (сира, середньої величини) – 6 шт
Яйце – 1 шт
Борошно – 2 ст. л.
Сир (тертий) – 100 г
Петрушка (зелень) – 1 пуч.
Сіль (за смаком)
Перець чорний
Олія
Приготування
Поріжте зелень, перемішайте з сиром. М’ясо курки порізати тонкими пластиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на сухій розігрітій сковорідці буквально 2-3 хвилини помішуючи. (якщо сковорода без антипригарного покриття, обсмажте в невеликій кількості олії)
Картоплю почистити, натерти на крупній тертці, гарненько віджати. Додати яйця, муку, сіль, перемішати.
Розігріємо сковороду, налиємо олію, щоб покрило дно сковороди. Розподілимо терту картоплю по дну і пригорнемо лопаткою. Таким чином у нас виходить млинець картопляний.
Коли наш млинець готовий з одного боку (смажиться 2-3 хвилини), перевертаємо і викладаємо на половину млинця курку.
Зверху посипем тертим сиром із зеленню і чекаємо 2-3 хвилини. Коли підсмажиться друга сторона, а сир почне плавитися. Вільною стороною картопляного млинця накриваємо курку з сиром. По хвилинці на кожній стороні обсмажуємо.
Смачного!