Ця страва виходить дуже смачною!
Ми вже забули про набридлі деруни і готуємо тільки так. Рецепт випросила у свекрухи і тепер натішитися не можу. Ось і з вами вирішила поділитися.
Основні інгредієнти:
– Картопля – 6-7 штук
– Твердий сир – 70 грамів
– Яйце – 1 штука
– Цибуля – 1 штука
– Панірувальні сухарі
– Вершкове масло – 20 грамів
– Рослинна олія для смаження
– Сіль за смаком
Як готувати:
1. Картоплю помити, почистити, відварити в трохи підсоленій воді, злити воду, дозволити охолонути.
2. Остиглу картоплю потрібно перекрутити через м’ясорубку.
3. Сир потерти крупно, цибулю помити і очистити, порізати невеликими кубиками.
4. Збити яйце, відправити до картоплі, туди ж сир, цибулю, перемішати все.
5. З картопляного тіста зробити заготовки для биточків, обваляти в сухарях, зробити надрізи гратами.
6. Сковороду поставити на невеликий вогонь, налити рослинну олію, розігріти, додати вершкове масло. Викласти биточки, обсмажити до золотистого кольору з обох сторін.
Джерело:merezha.info