Найсмачніший яблучний пиріг. Цей рецепт мама підгледіла, коли працювала в Італії. Це справді щось неймовірне!
Яблучний пиріг. З цим рецептом ви завжди у виграші. Для його приготування потрібно мінімум продуктів і часу, а виходить він завжди чудово.
Джерело:ukrainians.today
Яблука – 1 кг
Мука – 2 стакана
Вершкове масло – 150 г
Оцет – 1 ч. л
Сода – 0,5 ч. л
Сметана – 0,5 стакана
Яйця – 1 шт
Цукор – 1 стакан.
Приготування
Муку просіяти, змішати з вершковим маслом, влити половину стакана води і добре перемішати.
В тісто додати соду, погашену оцтом, зробити м’яке тісто, яке не буде прилипати до рук.
Яблука почистити від шкірки і серцевини і порізати тонкими скибочками.
Тісто розкатати, викласти в форму, зверху укласти скибочки яблук.
Крем
Змішати стакан цукру, стакан сметани, 1 яйце, 2 ст. л. муки. Все це збити міксером, щоби утворився рідкий крем.
Вилити крем на тісто з яблуками, поставити пекти в духовку, розігріту до 200 градусів на 50 хвилин.
Пиріг остудити, посипати цукровою пудрою.
Смачного!