Коли починає холоднішати, кількість випадків застуди та грипу стрімко зростає. І ви теж не уникнете нападу цих всюдисущих мікробів.
Замість того, щоб відразу ж бігти за сиропом від кашлю, таблетками від застуди або антибіотиками, приготуйте собі напій, більш корисний і натуральний, ніж продукти хімічної промисловості.
Цей дивовижний еліксир від застуди та грипу сміховинно простий у виготовленні і дуже ефективний! Його натуральні інгредієнти володіють потужною терапевтичною силою.
Імбир.
Цей пряний корінь зігріває тіло, примушуючи вас потіти і виводити токсини. Якщо ви страждаєте від розладу шлунка, він може заспокоїти шлунково-кишкові проблеми.
Куркума.
Ця стародавня спеція ідеально підходить для тих, хто страждає від застуди. Вона має здатність підвищувати імунітет, може поліпшити ваше травлення, має протизапальні, антибактеріальні та противірусні властивості. Це буквально святий Грааль здоров’я.
Цибуля.
Цибуля є багатим джерелом кверцетину – потужного антиоксиданту, що володіє безліччю чудових переваг, включаючи противірусні, протизапальні та протипухлинні властивості.
Яблучний оцет.
Як ви, напевно, вже знаєте, яблучний оцет є джерелом енергії для здоров’я. Це допомагає вашому організму виводити токсини, заспокоює біль у горлі, сприяє здоровому травленню, стабілізує вашу імунну систему і знімає синусові інфекції.
Перець чилі.
Ці гарячі перці використовуються не тільки в якості приправи. Капсаїцин, активний інгредієнт в перці, діє як сильний знеболювальний і протизапальний засіб.
часник
Він не тільки захищає від вампірів, він також пригнічує неприємні бактерії, виступаючи в якості противірусного, протигрибкового і антибіотичного засобу.
Складові:
5-сантиметровий свіжий корінь імбиру;
1 столова ложка органічного порошку куркуми;
1 ціла головка часнику (очищена);
1 біла цибуля;
450 мл яблучного оцту;
4 перцю халапеньо без хвостиків.
інструкції:
1. Вимийте всі інгредієнти.
2. Подрібніть і помістіть в потужний блендер.
3. Додайте яблучний оцет і розмішайте до однорідного стану.
4. Налийте в скляну банку, закрийте кришкою, і накрийте банку рушником.
5. Струшуйте один раз в день.
Нехай напій настоїться 4 тижні в темному місці. Потім його потрібно процідити через сітчастий фільтр і залити рідину назад в скляну ємність. Цей напій можна зберігати в холодильнику до 2 років! (Серйозно, 2 роки)
Як користуватися:
Приймайте по 2 ст. ложки тричі на день при перших ознаках застуди;
Полоскати горло (Не розбавляючи);
Приймайте 4 рази на день, якщо вже захворіли (змішайте з ложкою меду, якщо для вас він сильно пекучий).
Примітка: імбир і часник можуть посилювати кровотік, природним чином розріджуючи кров. Поговоріть з лікарем, перш ніж вживати напій, якщо у вас є з цим проблеми.
Будьте здорові!
Джерело:poradnytsya.info