Вергуни виходять надзвичайно смачними – пишними і м’якими. Всі будуть в захваті. Збережи рецепт!
складові
✓ борошно
✓ стакан кефіру
✓ 1-2 яйця
✓ 0,5 склянки цукру
✓ 1 пакетик розпушувача (на 0,5 кг борошна)
Рецепт приготування
Замісити не дуже круте тісто.
Накрити рушником дати йому полежати хвилин 30, не менше.
Потім розгортаємо прямокутник, нарізаємо на смужки, в середині смужки зробіть надріз.
Через цей надріз виверніть всередину тісто.
Смажити на олії до золотистого кольору з обох сторін.
Поки вони гарячі, посипте їх цукровою пудрою.
Смачного!
Джерело:poradnytsya.info
Копіювати