Необхідні інгредієнти:
Печериці – 450 грам; Масло вершкове – 50-60 грам; Олія – 1-2 столові ложки; Лимонний сік – 1-2 столові ложки; Спеції – за смаком; Чебрець – 1-2 чайні ложки; Часник – 1-2 зубчики.
Процес приготування:
В першу чергу, необхідно змішати сіль з перцем і олією. Далі потрібно полити цією сумішшю гриби, які потрібно попередньо відчистити і добре промити. Потім необхідно викласти гриби в один шар і помістити в духовку, розігріту до 200 градусів на 25 хвилин, поки вони не почнуть карамелізуватися. У процесі запікання потрібно періодично перемішувати.
Після цього, необхідно розтопити вершкове масло на слабкому вогні, до золотистого кольору. Після того, як масло розтопили, його потрібно перемішати з часником, чебрецем і соком лимона.
Готові гриби потрібно полити цією сумішшю. Закуска готова! Подавати таку закуску можна як на вечерю, щоб порадувати і здивувати сім’ю, так і на святковий стіл.
Смачного!
Фото – з відкрити джерел.
Джерело:bbcccnn.org