Часто готую сім’ї такий сніданок!
Джерело:bbcccnn.org
Складові:
кефір – 1 склянка; борошно – 1 склянка; сир будь-(твердий, моцарелла і т.д.) – 80 г; шинка або улюблена ковбаса – 100 г; сіль – 0,5 ч. л.; цукор – 0,5-1 ч. л.; сода – 0,5 ч. л.; помідор – 1 шт (невеликий); перець болгарський – 1 шт (маленький); зелень (цибуля зелена і петрушка) – 2 гілочки; олія соняшникова; яйце – 2 шт;
приготування:
Змішуємо кефір з цукром, додаємо соду і сіль. Даємо соді погаситися.
Нарізаємо шинку дрібними кубиками, натираємо сир на середній тертці. Додаємо яйця і викладаємо все в кефір. Перемішуємо.
Додаємо склянку борошна і замішуємо тісто.
Нарізаємо дуже дрібно помідор, перець і зелень. Викладаємо в тісто .
Все добре перемішуємо.
Наливаємо на сковороду масло, нагріваємо і викладаємо столовою ложкою тісто на відстані.
Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні, потім перевертаємо, зменшуємо вогонь на мінімум, накриваємо оладки кришкою і смажимо до красивого кольору з іншого боку.
Смачного!