В даній статті ми вам розповімо рецепт приготування смачного домашнього квасу який зразу так і не відрізниш від бочкового.
Збережіть щоб не загубити. Приємного перегляду!
Пише Вакурат із частковим використанням матеріалів Головні новини
Вам знадобиться:
• 5 літрів холодної води;
• 2 столових ложки цикорію (звичайного, без всяких добавок смакових);
• Чайну ложку лимонної кислоти;
• 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти 400 гр).
Все з’єднаємо, і ставимо на вогонь щоб закипіло.
Як закипить, відключаємо і нехай стоїть охолоджується до градусів 30-ти
Засипаємо пів 11-ти грамової пачки сухих дріжджів
Залишаємо на години 3-4, щоб з’явилася піна (якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч в теплому місці).
Як побачили, що з’явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.
Освіжуючий напій готовий!
Смачного!