Бабуся навчила. Соковиті і смачні ліниві голубці. І швидко, і смачно!
І швидко, і смачно!
Складові:
- капуста – 300 грам,
- фарш – 500 грам,
- рис – 100 грам,
- 1 яйце,
- перець,
- сіль.
Приготування:
Шаткуємо тонко капусту .
Відварюємо рис до напівготовності, додаємо фарш, сіль, перець і яйце.
Добре вимішуємо.
Формуємо котлетки.
Готувати їх можна двома способами: обсмажити і протушкувати під кришкою, заливши в сметанно-томатному соусі.
Або другий варіант – виклавши в форму і запекти в духовці, спочатку без соусу 20 хвилин, потім поливши соусом і запікаємо ще 20 хвилин.
Для соусу: змішуємо 3 – 4 ст.л. сметани, 0,5 склянки води і 2 ст.л. томатного соусу.
За матеріалами. bbcccnn.org
Копіювати