Бабусині Пісні КОТЛЕТИ з секретом! Найкраща страва у Піст! Вони такі смачнющі, що ніхто й не здогадається, що во ни без м’яса!
Пісні котлети з моркви і яблук
продукти:
морква – 2 шт
яблуко – 2 шт
манка – 2 ч.л.
цукор – 1 ч.л.
панірувальні сухарі
рослинна олія
Приготування:
Морква і яблука помити і очистити.
Моркву натерти на крупній тертці, покласти в каструлю, додати 0,5 склянки води і тушкувати до напівготовності.
Яблука натерти на крупній тертці, додати до моркви і тушкувати поки яблука не стануть м’якими.
До овочевого пюре всипати манку тонкою цівкою, додати цукор, щіпку солі і поварити 5 хвилин, весь час помішуючи.
Отриману масу охолодити.
З морквяно-яблучної маси сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях.
Обсмажити морквяні котлети в рослинному маслі з двох боків до рум’яної скоринки.
Котлети можна подавати з варенням або медом.
Смачного!
Джерело:bbcccnn.co