Раk — одна з найстрашніших хвороб, яка з кожним робом забирає тисячі життів по всьому світу. Люди вже давно намагаються знайти цілющий засіб, який міг би перемогти цю хворобу і допомагати у 100% випадків.
Про це пише сайт Пошепки
Хіміотерапія не завжди гарантує одужання, та ще й шкодить нашому організму. Взагалі, ці препарати діють не лише на рак0ві клітини, а й на весь організм. Саме тому виникає слабість й інші неприємні симптоми. Наш організм труїться цими препаратами. Через це, люди вирішили шукати альтернативні методи лікування раку.
Ви знали, що від раку вас може врятувати звичайний вітамін В17 (амігдалін)? Виявляється, він може проникати у рак0ві клітини, знищувати бета-глюкозидази, при цьому здорові тканини залишаються у повній безпеці.
Традиційна медицина не визнає позитивний вплив «Амігдаліну» на організм. Сьогодні він вважається сильною отрутою. Але гіпотетично вітамін B17 може справлятися з масою серйозних захворювань. Його використовують у тих випадках, коли потенційна шкода не перевищує позитивних властивостей.
Корисні властивості вітаміну В17
- аналгезуючий ефект;
- руйнування злоякісних клітин;
- виведення з організму продуктів окислення;
- усунення тривожних станів;
- уповільнення процесів природного старіння;
- усунення запального процесу;
- профілактика захворювань серцево-судинної системи;
- поліпшення зорової функції.
Де взяти вітамін В17?
Нещодавно, доктор Ернст Т. Kребс-Молодший із Сан-Франциско висунув теорію про те, що рак у людей виникає не через потрапляння в організм певного вірусу чи інфекції, а через недостатню кількість вітамінів у організмі.
Якщо згадати минуле, то наші бабусі з дідусями постійно вживали просяний хліб та додавали товчені кісточки абрикосів, винограду, слив у варення. Тоді, вони не сильно задумувались над тим, що це дійсно несе в собі велику користь. Але саме це допомагало їм запобігати розвитку цього страшного захворювання.
Зараз, вітамін В17 можна знайти як у пігулках, так і в продуктах. В яких продуктах є вітамін В17:
- проросла пшениця;
- гіркий мигдаль;
- лляне насіння;
- кмин;
- перець чилі;
- стручки квасолі;
- абрикосова кісточка;
- насіння груш і яблук;
- темний шоколад;
- селера;
- гриби.
Чому лікарі забороняють вживати цей вітамін?
Головним недоліком вітаміну В17 є його т0ксичність. При розпаді утворюється синильна кислота. При потраплянні в організм, вона перешкоджає диханню клітин та провокує їх руйнування. Висока концентрація речовини здатна викликати задуху. А ще небезпека вітаміну В17 полягає в тому, що він містить ціанід. Його називають сильною отрутою, яка згубно впливає на всі системи життєзабезпечення.
Синильна кислота, що утворюється в результаті розпаду «Амігдаліну», може спровокувати кому або навіть смерть.
Хоча, одна жінка на власному прикладі довела, що вітамін В17 може самостійно справитися з раковими клітинами. Вона повністю відмовилася від хіміотерапії і протягом 10 тижнів приймала лише вітамін В17. В результаті, пухлина повністю зникла.
Можливо, це лише бізнес і люди намагаються заробити на життях інших мільярди, тому що на новітні дослідження щороку виділяються просто неосяжні суми. Якби все було так просто, то не було б таких прибутків.
А як ви вважаєте, вітамін В17 дійсно шкідливий для здоров’я, чи це лише бізнес?
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями.
При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря!Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я!
Джерело:tsikavyysvit.pp.ua