Тримайте рецепт приготування неймовірно смачних налисників, як мона приготувати власними руками у себе вдома.
Готуються такі налисники на молоці і крохмалі, виходять тоненькі, ніжні й ароматні, по-домашньому теплі і дуже смачні!
Необхідні нігрежієнти для приготування:
• яйця – 5 штук;
• молоко – 0,5 літра;
• крохмаль – 5 столових ложок;
• сіль;
• цукор за смаком;
• соняшникова олія – 1 столова ложка.
Начинка:
• сир – 300 грам;
• яйце – 1 штука;
• цукор за смаком;
• можна родзинки, мак додати.
• сметана і масло для змазування налисників.
Процес приготування налисників
Віночком збиваємо яйця з цукром. Поім додаємо крохмаль, розтираючи із цукром і яйцем, щоб не було комочков. Потім вливаємо молоко, соняшникову олію і перемішуємо. Даємо настоятися 15 хвилин. і починаємо жарити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники, розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити тільки з одного боку!
Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, ізюм. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо конвертиком, або можна просто трубочкою. Складаємо налисники в каструльку або горщик, перемазуючи шари кошторисним і розтопленим вершковим маслом. Відправляємо на 10-15 хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, (так і має бути), нічого більше додавати не потрібно.
У вас все обов’язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їх принадність! Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!
Смачного!
Джерело:bbc-ccnn.com