Іноді у деяких людей виникають в голові такі питання, що нікому б і в голову не прийшло. Наприклад, одну дівчину зацікавило, що буде з кавуном, якщо його зварити? І не просто зварити, а потримати на вогні кілька годин? Результат виявився несподіваним. І смачним.
Звичайна покупка
Китаянка відчувала спрагу в спекотний день і купила кавун. Але поки вона несла його додому, їй в голову раптом прийшла ідея: що буде, якщо його зварити? Яким кавун стане на смак і чи можна буде його взагалі є?
Дівчина негайно приступила до роботи. Вона вже забула про свою спрагу – хотілося швидше дізнатися відповідь на питання. Таких експериментів їй проводити ще не доводилося.
Незвичайний експеримент
Вона взяла каструлю, скип’ятила воду і поклала в неї кавун. Вже через кілька хвилин колір шкірки почав змінюватися.
Дівчина не пошкодувала часу і варила кавун цілих 4 години. Шкірка його стала м’якою, колір сильно змінився, але господині було цікаво побачити, що всередині.
Розрізавши кавун, вона побачила, що м’якоть стала малиновою. Відкусивши трохи, дівчина зрозуміла, що у неї вийшло справжнє кавунове желе. Воно було дуже солодким і смачним! Китаянка зізналася, що таке блюдо довелося б до смаку дітям і людям похилого віку, тому що воно м’яке, тане в роті і має чудовий смак і аромат.
Джерело:tintelekt.com