Що може бути краще в виснажливу літню спеку, ніж морозиво?
Про це пише сайт Пошепки
Більшість з нас вважають за краще купувати ці свіжі ласощі в магазинах, навіть ті, хто прекрасно знають про консерванти, барвники, ароматизатори та іншої «хімії», яка входить до його складу.
Однак ви цілком можете зробити цей десерт в домашніх умовах! Для цього зовсім не обов’язково мати спеціальну мороженицю, а швидкість приготування і набір інгредієнтів вас приємно здивують.
Пломбір в домашніх умовах
Складові:
- 300 мл згущеного молока
- 300 мл жирних вершків (25% жирності, не менш)
- 90 г молочного шоколаду
- одноразові паперові склянки
- дерев’яні або пластикові палички
Приготування:
1. Вершки потрібно збити вінчиком або міксером, щоб утворилася пишна маса, яка збільшиться в 2 рази в процесі збивання.
2. Додаємо до вершків згущене молоко й знову збиваємо інгредієнти вінчиком або міксером. Кількість згущеного молока можете змінювати, в залежності наскільки солодке морозиво хочете отримати.
3. Суміш згущеного молока та вершків перекладаємо у місткість за допомогою ополоника.
4. Розтопіть шоколад зручним для вас способом.
5. Топленим шоколадом потрібно наповнити склянку, ретельно розподіливши все по стінках і дну так, щоб утворився тонкий шар.
6. Помісти склянки з шоколадом на 10 хвилин в морозильну камеру та залиш шоколад остигати.
7. Після цього виймаємо склянки та наповнюємо їх морозивом. В кожну вставляємо дерев’яну паличку. Відправ в морозильну камеру на 5 годин, а краще – на всю ніч.
8. Після того, як пломбір застигне, надрізаємо картону склянку та знімаємо її з морозива.
9. Ось такий легкий рецепт приготування неймовірних ласощів!
Вам сподобався рецепт?
Джерело:tsikavyysvit.pp.ua