Сало багато хто любить.
Однак важливо розуміти, що при надмірному споживанні можуть бути наслідки для організму, повідомляє Ukr.Media.
Але якщо їсти в міру, продукт принесе тільки користь, а найбільшу — у певний час доби.
Дієтологи рекомендують вживати сало в ранкові або вечірні години.
Для тих, хто активний зранку, перебуває в русі, радять їсти сало саме в цю пору доби.
Якщо ж уранці та на обід людина практично нічого не їла, то ввечері на вечерю сало точно не зашкодить, але — в помірній кількості.
Зранку трохи продукту (10-30 грамів) забезпечить людину зарядом бадьорості та простимулює вироблення жовчі для кращого травлення.
У ранкову пору можна побалувати себе салом і в тому разі, якщо
зовсім скоро очікується фізичне навантаження, скажімо, заняття в спортзалі.
Не допускається вживання продукту людям із хронічними захворюваннями, як і людям з ожирінням, атеросклерозом, панкреатитом, які мають проблеми з печінкою.