Так, якщо ви любителі сала, ласкаво прошу покуштувати його за цим рецептом. Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку, пише Головні Новини.
Складові:
1 кг сала; майонез 200 грам; 5 зубків часнику; 20 грам кропу; 2 ст.л. солі; 1 ч. л. перцю; 1 ст. л. паприки; 3 лаврові листки.
Покроковий рецепт:
Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.
У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.
Соусом змастити шматок сала з усіх боків, ніби втираючи його
Зверху покладіть подрібнений лавровий лист,
Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.
Потім не розгортаючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.
Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.
З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти. Смачного!
Джерело:bbcccnn.org