Оригінальна гаряча закуска виходить настільки красивою, що відразу привертає до себе увагу.
За матеріалами ekattornews1.com
Впевнені, що такої страви ви ще точно не бачили.
Ніжні свинячі відбивні з начинкою з омлету, грибів і цибулі – це просто диво, як смачно.
Кожен такий шматочок тане в роті, рука сама тягнеться за добавкою.
Зі столу ця страва зникає першим: ви і оком моргнути не встигнете.
Інгредієнти:
- 300 грам м’якоті свинини;
- 50 грам свіжих грибів;
- три курячих яйця;
- половина головки ріпчастої цибулі;
- тридцять грамів пшеничного борошна – для омлету;
- рафінована рослинна олія – для смаження.
- для панірування: одне яйце, пшеничне борошно і панірувальні сухарі.
Приготування:
- Спочатку необхідно буде приготувати омлет. Половину головки ріпчастої цибулі очищаємо і нарізаємо як можна дрібніше.
- Також дрібно нарізаємо свіжі гриби (можна використовувати будь-які).
- На добре розігріту сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо спочатку цибулю, обсмажуємо її до прозорості.
- Потім в сковороду з цибулею відправляємо гриби: продовжуємо смажити до готовності грибів.
- Поки гриби з цибулею обсмажуються, в миску вбиваємо свіжі курячі яйця, додаємо кілька гілочок дрібно нарізаної зелені (абсолютно будь-якої, на ваш смак) і пшеничне борошно.
- Все ретельно перемішуємо виделкою або вінчиком до однорідності, щоб не було грудочок.
- Потім викладаємо в яєчну суміш обсмажені гриби і цибулю, ще раз все перемішуємо і виливаємо на розігріту сковороду.
- Отриманий омлет обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні.
- М’якоть свинини тонко нарізаємо (як на відбивні) і добре відбиваємо з кожного боку. Солимо і перчимо до смаку: по обидва боки.
- На кожен шматок відбитого м’яса викладаємо омлет (такого ж розміру), все разом звертаємо в щільний рулет.
- Закріплюємо рулети зубочистками, обвалюємо по черзі: спочатку в пшеничній муці, потім у збитому яйці, і в останню чергу – в сухарях.
- У глибоку сковороду з товстим дном наливаємо багато олії, доводимо її майже до кипіння і викладаємо в неї рулети.
- Обсмажуємо їх у фритюрі 10 хвилин: по п’ять хвилин з кожного боку.
- Перекладаємо пеньки і в форму для запікання, накриваємо її фольгою і ставимо в добре розігріту духовку: 15-20 хвилин буде достатньо.
- Готовим рулетам даємо трохи охолонути, знімаємо шпажки і нарізаємо їх на «пеньки».
Подаємо на тарілці, застеленій листям салату. Для прикраси використовуємо гілочки петрушки: можете і на свій смак оформити.
Смачного!
Копіювати