Найкраще тісто для піци. Я тепер піцу не замовляю. Печу її вдома. Вона виходить тонка і хрустка
Справжнє тісто для піци має бути саме таке! Спечену піцу вдома за цим рецептом, ви зовсім не відрізнете від тієї, яку печуть в піцерії. Із яйцями і сметаною – це вже не піца, а пиріг! До речі, із такого тіста і біляші суперові виходять!
За матеріалами ukrainians.today
Тісто для піци
190 мл води, 300 г борошна, 1,5 ч. ложки сухих дріжджів, 0,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка олії (краще оливкової).
У теплу воду поклати дріжджі, залишити на 5 хв, додати решту продуктів.
Поступо підсипаючи борошно, ретельно замісити тісто.
Покласти у миску, змащену олією, щоб підросло. Коли тісто виросте, розділити його навпіл (з порції виходить 2 піци), кожен шматок розтягнути на пергаменті (так буде простіше перенести тісто на деко).
Викласти соус і начинку, залишити на 15 хв і випекти при високій температурі до готовності.
Смачного!
Фото ілюстративне, з відкритих джерел