Джерело:nonsns.co
Складові:
лаваш – 2 листи
яблука – 2-3 шт.
сік половини лимона
родзинки – 100 г
кориця – 0,5 ч.л.
волоські горіхи – 100 г
цукор – 3 ст.л.
вершкове масло – 50 г
приготування:
Нарізаємо яблука і скроплюємо їх лимонним соком, потім додаємо цукор, корицю, перемішуємо.
Заливаємо родзинки водою на 15 хвилин і промиваємо.
Кладемо лаваш один лист на інший, змащуємо гарненько розтопленим вершковим маслом верхній лист, викладаємо зверху яблука, родзинки, волоські горіхи, загортаємо в рулет.
Змащуємо рулет зверху вершковим маслом.
Випікаємо при 180 С протягом 10-15 хвилин.
Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Копіювати