Ми підготували для вас дуже простий, і в той же час смачний рецепт!
Cкладові:
Часник – 1 кг; Вода – 600 мл; Цукор – 4 ст. л.; Чорний перець горошком – 7 шт.; Гвоздика – 10 бутонів; Оцет – 3 ст. л.; Сіль – 2 ст. ложки;
приготування:
Очистіть часник від верхнього лушпиння. Можете розділити зубки, а можете залишити головку часнику цілою.
У каструлю додайте воду, цукор, сіль, гвоздику і перець горошком і закип’ятіть, як знімите з вогню каструлю – влийте оцет.
У півлітрову чисту банку покладіть рядами головки і доверху залийте маринадом.
Щільно закрийте кришкою і приберіть в прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці маринований часник буде готовий до вживання.
Поділися цим рецептом з друзями!
Смачного!
Джерело:www.globalpress.co.ua
Копіювати