Цей рулет став моїм улюбленим рецептом!
Складові:
Тісто:
- 90 г борошна
- 3 яйця
- 90 г цукру
Приготування:
1. Збиваємо міксером на високій швидкості не менше 5 хвилин, яйця з цукром до розчинення цукру і до отримання білої і пухкої маси.
2. Просіваємо борошно і змішуємо акуратно лопаткою до однорідності.
3. Виливаємо тісто на деко, застелене пергаментним папером.
4. Розприділяємо тісто по всій поверхні
5. Випікаємо 13-17 хвилин при 190 С. Готовність перевіряйте зубочисткою
6. Викладаємо бісквіт на рушник і загортаємо. Залишаємо остигати в такому стані (в рушнику). Потім знімаємо папір.
7. Змащуємо кремом (будь-яким за смаком). Згортаємо рулет і даємо йому просочитися.
Джерело:intermarium.news
Копіювати