Скумбрія в цибулинні за 3 хвилини. Швидко і дуже смачно!
Джерело:deshnews21.com
Це найшвидший рецепт приготування скумбрії! Виявляється за 3 хвилини – рибка повністю готова! Крім того, цибулиння надає їй характерний аромат і золотистий колір!
Звичайно, якщо очікуєте чогось неймовірного, потрібно пошукати інший рецепт … Але якщо вам потрібна смачна і дуже швидка скумбрія, то ви прийшли за адресою!
Інгредієнти:
Скумбрія – 850 гр.,
Цибулиння за смаком ( приблизно з 5-6 цибулин)
<
Сіль – 4 ст.л.
Лимонний сік за смаком
Вода- 1 л.
ПРИГОТУВАННЯ:
1.Лушпиння цибулі ретельно миємо. Заливаємо 1 л. води і залишаємо приблизно на 10 хвилин – це приблизно на той час, поки будемо обробляти рибку.
2.Скумбрію чистимо – виймаємо нyтpoщi і прибираємо чорну плівку з середини. Потім добре миємо й висушуємо паперовими рушниками.
3.Якщо ми хочемо подати її на порційно для кількох людей, краще нapiзaти її відразу, тому що готову скумбрію акуратно і рівно пopiзaтu вам, швидше за все, не вдасться. Якщо зовнішній вигляд вам не є принциповим, можна відварити тушку цілком.
4.Далі в лушпиння цибулі насипаємо сіль. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Кип’ятимо 2 хвилини, щоб розсіл придбав гарний колір.
5.Викладаємо підготовлену скумбрію в киплячий розсіл і варимо рівно 3 хвилини.
6.Потім відкидаємо на друшляк і очищаємо рибку від лушпиння.
7.За бажанням скроплюємо готову рибку лимонним соком. Ось і все – дуже смачно, як в гарячому, так і в холодному вигляді.