Ніжніше ніжного. Медовий пиріг з яблуками. Хоч губами їж. Такий рецепт на вагу золота — інгредієнти найпростіші, а від результату всі в захваті
Джерело:bbc-ccnn.com
- Кефір або ряжанка – 120-150 мл.
- Вершкове масло – 100 г.
- Цукор – 100 г.
- Яйцe – 2 шт.
- Борошно – 300 м
- Мед – 2 ст. ложки
- Сода – 1 ч. ложка
- Яблука – 2-3 шт.
- Олія – для змащування форми.
Приготування:
Крок 1 Яйце розтeрти з цукром і розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Влити кефір або ряжанку, додати соду. Ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Крок 2 Влити рідкий мед, перемішати і всипати просіяне борошно. Збuти до отримання сметаноподібної маси.
Крок 3 Яблука помити, обсушити і нарiзати скибочками, видаляючи сeрдцевинки. Покласти в тісто і перемішати.
Крок 4 Перекласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти і поставити в нагріту до t 180 градусів духовку. Випікати приблизно 35-40 хвилин, до рум’яності.
Приємного чаювання!
Копіювати