Пісний український борщ з неймовірно насиченим смаком! Найкраща сільська кухарка готує його лише так! У піст – це найкраща страва! Чоловік щодня просить!
Українська традиційна страва – український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний рецепт пісних страв.
Інгредієнти
1 кг буряка
500 г картоплі
200 г капусти
250 г моркви
150 г цибулі
3 ст. л. оцту
1 лавровий лист
3 горошини запашного перцю
1 ч.л. меленої солодкої паприки
пучок кропу, сіль, чорний мелений перець
квасоля
200 гр грибів
Рецепт приготування пісного борщу:
Овочі почистіть, капусту тонко нашаткуйте, моркву, картоплю і буряк наріжте тонкими брусочками, цибулю залиште цілим.
Влийте в каструлю 2,5 л води, покладіть прянощі і цілу цибулину, посоліть, доведіть до кипіння.
Закладайте компоненти по черзі: спочатку буряк та попередньо проварені гриби, через 10 хвилин картоплю і моркву, через 5 хвилин капусту. Через 5-7 хвилин влийте оцет, додайте дрібно нарізану зелень, дайте закипіти і вимикайте.
При подачі цибулю видаліть. На самому початку в борщ можна додати відвареної квасолі.
Смачного!
Джерело:ukrainians.today