Для тих, хто не пробував ще цей тортик – ну який же він смачний! Просто не передати словами! До того ж дуже простий і швидкий в приготуванні, пише Spisa.
Рецепт торта «Milch mädchen» прийшов до нас з Німеччини. Коржі готуються на основі згущеного молока, яке в Німеччині називалося «Milch Mädchen», тобто молочна дівчинка.
Вам знадобиться: Тісто:
згущене молоко – 1 б (400 г); яйця – 2 шт; борошно – 1 ст. (160 г); розпушувач – 1 пакет (1 ст.л.).
Крем:
вершки 35% – 400 мл; цукрова пудра -0,5 ст.
Приготування:
Згущене молоко і яйця покласти в миску. Перемішати вінчиком до однорідності.
Борошно і розпушувач просіяти в миску. Ретельно перемішати.
Коржі виходять пишніше, якщо тісто хвилин 15 постоїть.
На аркуші паперу для випічки намалюємо коло діаметром 18-20 см. Папір перекласти на деко. У центр кола наливаємо 2 повні ложки тіста.
Розподіляємо тісто по всьому колу.
Пекти при 180 С 5 хвилин або до легкого зарум’янювання. З готового коржа відразу зняти папір і покласти на кухонний рушник.
Таким чином випекти все коржі. Якщо у когомь поміщається, можна пекти і по 2 коржі одразу.
Вершки збити з цукровою пудрою (для 1,5 порції я брала 500г вершків і 120 г цукрової пудри).
Промазати коржі кремом! Поставте на ніч в холодильник просочуватися.
Джерело:bbc-ccnn.com