Рогалики з начинкою — що може бути смачніше до ранкового чаю або кави?
Готуються вони дуже просто, а печуться лічені хвилини, так що, поставивши майбутні ласощі в духовку, можете сміливо ставити чайник, адже гарячими ці рогалики просто дивовижні!
Складові
- 250 г маргарину (масла);
- 0,5 ст. теплого молока;
- 2 яйця;
- 1 ч. л. сухих дріжджів;
- 0,5 п. розпушувача;
- 500 г борошна (3-3,5 ст.).
Рецепт приготування
Маргарин розтопити. Борошно просіяти з розпушувачем. Дріжджі перетерти з борошном.
Збити яйця, влити молоко і маргарин. Замісити тісто, перекласти в пакетик і покласти в холодильник на дві години.
Духовку розігріти до 180 ⁰С.
Розділити тісто на 5 частин. Насипати на стіл гіркою 3 ст. л. цукру (можна цукор перемішати з корицею).
Покласти шматочок тіста на цукор і розкачати корж 5-6 мм завтовшки. Порізати на сегменти і кожен сегмент загорнути в рогалик.
Можна зробити з начинкою: я брала цукерки Джеллі або будь-які мармеладки, поклала на сегмент і скручувала.
Укласти на деко і випікати хвилин 20 до золотистого кольору.
Смачного!
Джерело:bbcccnn.org