Скільки б не приготувала – завжди мало. Повітряні і ніжні пончики. Завжди на висоті
Складові:
- 1 банка згущеного молока
- 4 яйця
- половина чайної ложки соди, погашеної оцтом
- приблизно 500 г борошна
- олія для смаження
- цукрова пудра для посипання за смаком
приготування:
Змішуємо яйця зі згущеним молоком, додаємо гашену оцтом соду, потім борошно, перемішуємо, вимішуємо не дуже круте тісто.
З отриманого тіста формуємо “ковбаску”, нарізати невеликими шматочками і з кожного робимо кульку.
Смажити підготовлені кульки на сковороді в розігрітій олії до золотистого кольору.
Викладати готові пончики на паперовий рушник, аби ввібралась зайва олія.
Посипаємо пончики пудрою, і подаємо до столу.
Смачного, шановні!
Копіювати