Сьогодні ми приготуємо просту піцу, але просту не через її інгредієнти, а через практичний метод приготування. Тісто буде рідким і нам не доведеться його формувати або чекати коли воно підніметься!
За матеріалами bbc-ccnn.com
Складові:
- Яйця – 2 штуки.
- Майонез – 3 столових ложки.
- Борошно – 3 столових ложки.
- Ковбаса – 150 грам.
- Цибуля – 1/2 штуки.
- Помідор – 1 штука.
- Сир – 200 грам.
- Зелень – за смаком.
Приготування:
Змішуємо яйця, майонез і борошно, перемішуємо. Тісто виливаємо в форму для запікання, далі викладаємо начинку. У мене спочатку йде ковбаса, потім – шар цибулі, потім – помідори. Після чого щедро посипаємо піцу шаром тертого сиру. При бажанні можна посипати зеленню.
Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо піцу до готовності – приблизно 10-15 хвилин. Як тільки сир розплавиться, а тісто трохи затвердіє, піцу можна діставати з духовки.
Копіювати