Різні види ферментативних продуктів є невід’ємною частиною народної медицини багатьох народів. Вони містять речовини, які активують функції печінки, нирок і кишечника,
пише sulaslova.
Вони допомагають переварюванню різних видів їжі. Сквашивание молока, овочів і фруктів, дозволяло надовго зберегти цінні продукти, коли холодильників ще не було. Квасили капусту, огірки, яблука, кавуни і т.д.
Ця стаття присвячена червоному буряку, яка сама по собі є надзвичайно здоровими овочами. Її свіжий сік використовується для лікування багатьох захворювань і навіть при лікуванні лейкемії.
Однак, квашена буряк акумулює свої цілющі властивості, і благотворний вплив на здоров’я ще більше зросте.
Згідно з декількома медичними дослідженнями, ферментована червоний буряк може запобігти розвитку злоякісних онкологічних захворювань, очистити і регенерувати печінку, і максимально ефективно видалити токсини і відходи з організму.
Крім того, вона усуває запори і вирішує багато інших проблем зі здоров’ям, пов’язані з шлунково – кишковим трактом, кишечником і травленням.
Народна медицина розглядає червону бурякову закваску, як найкраще природне засіб від атеросклерозу, варикозу і судинної сітки, а також для зниження високого кров’яного тиску. Воно може зберігатися в нормі протягом дуже довгого часу навіть після того, як закінчили вживання квашеної буряка.
Також надзвичайно підходить для детоксикації та регенерації організму після агресивної хіміотерапії.
Підготовка цього кошти надзвичайно проста. Для виробництва вам знадобиться тільки звичайне, дешеве і легко доступні інгредієнти.
Вам будуть потрібні:
- 3 літрова банка
- 700 грам червоного буряка
- 2 шматочки сухого житнього хліба
- 200 грам цукру (білий або коричневий, але з медом ферментація сильно сповільнюється)
- 100 грам родзинок
Як готувати:
- Візьміть свіжу буряк, наріжте невеликими кубиками або тонкими скибочками і помістіть в банку.
- Додайте родзинки, хліб і цукор.
- Залийте кип’яченою, але охолодженою водою і добре перемішайте (деякі люди все ще додають сік з капусти, щоб стимулювати ферментацію).
- Накрийте тканиною або марлею і закріпіть гумкою. Дайте їй стояти в теплому місці протягом 6-7 днів.
- Перемішайте вміст 2 рази в день і, при необхідності, видаліть з поверхні піну, якщо вона є.
- Через тиждень процідіть.
Приймайте по 3 – 4 столові ложки 3 рази на день перед їжею. Тримайте квас в холодильнику.
Після використання всього квасу у вас буде перша процедура очищення і регенерації тіла. Потім дайте собі 3-місячну перерву, а потім повторіть лікування.
Потім повторіть 3-місячну паузу і повторіть в третій раз. Через рік ваша печінка, нирки, кишечник і все ваше тіло будуть повністю очищені та регенеровані.
Під час використання квасу може трапитися, що у вас буде невелика діарея на деякий час. Це ваше тіло очищається від токсинів!
Протипоказання
Це засіб і ферментовані продукти зазвичай не рекомендуються для людей з великими проблемами з нирками, проблемами з травленням в гострій фазі.
У цих випадках рекомендується обговорити ваше споживання з вашим лікарем.
Крім того, будьте обережні, якщо у вас низький кров’яний тиск, тому що ви можете опустити його ще нижче.
Завжди потрібна консультація лікаря перед використанням !!!