Вона просто завернула оселедець в плівку і залишила в холодильнику. Через годину вся сім’я ласувала ніжною рибкою!
Якщо і вам набридло подавати оселедець як завжди, тоді тримайте чудовий рецепт улюбленої рибки, перед яким неможливо встояти. Джерело
Ця нехитра закуска з оселедця неодмінно стане вашою коронною стравою. А поєднання ніжного плавленого сиру, риби і маринованого перцю не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей.
Закусочний рулет з оселедця, який в одну мить зникне з обіднього столу. Пальчики оближеш!
Як приготувати оселедець
Продукти, з яких складається страва, до смішного прості, а рецепт його приготування під силу навіть молодій господині. Поїхали!
СКЛАДОВІ
1 слабосолений великий оселедець
1 плавлений сирок
1 ч. л. сметани
1 ч. л. майонезу
1 ст. л. солодкого маринованого перцю
3-5 гілочок петрушки (або іншої зелені за смаком)
чорний перець за смаком
хліб для подачі
французька гірчиця для подачі.
Приготування
Оселедець необхідно очистити від шкірки і кісток і розділити на філе.
Укладіть філе внахлест на харчову плівку і вкрай останньої.
Відбийте оселедець молоточком до отримання рівномірно плоскої поверхні. Готово! Верхню плівку зніміть.
Розімніть плавлений сир, додайте майонез і сметану. Ретельно перемішайте.
Укладіть суміш на філе оселедця рівним шаром, поперчіть за смаком.
На шар плавленого сиру викладіть подрібнений маринований перчик і петрушку. До речі, якщо додати мариновані огірочки замість перцю, страва буде не менш смачною!
Акуратно загорніть оселедець в щільний рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою.
Покладіть апетитну закуску в морозильну камеру на 1 годину. Коли рулет охолоне, наріжте його акуратними кільцями діаметром 1,5-2 см.
Подавати дивовижний рулет з оселедця можна на скибочках хліба (чорного або білого), нарізавши його кільцями і прикрасивши французькою гірчицею. Смакота!
Таку фантастичну закуску з оселедця дуже легко приготувати. Ваша сім’я і гості будуть в захваті, обіцяємо!
Перед тим як приготувати оселедець, необхідно його правильно вибрати. У хорошого оселедця тушка пружна і щільна. На шкірці оселедця не повинно бути плям і видимих пошкоджень.
Риба не повинна містити сторонніх запахів. До речі, тушка з товстою спинкою часто смачніша. А ось риба з червоними очима зазвичай менш солона. Бажаємо вдалого вибору!
Сподобався рецепт? Не забудь поділитися ним з друзями в соціальних мережах.
Смачного!