Напевно, майже у кожної людини вдома є купа баночок з різним варенням.
Найчастіше на зиму ми закриваємо малинове, полуничне, вишневе і абрикосове. Але ж є ще маса різних варіантів варення. І сьогодні ми покажемо вам як зробити не тільки дуже смачне, а ще й дуже гарне смарагдове варення. Робиться воно з ківі.
Записуйте рецепт цього чуда!
Вам знадобиться:
- ківі — 5 шт .;
- банан — 1 шт .;
- желатин — 1 ч. л .;
- цукор — 220 г;
- сік половинки лимона.
Готуємо
1. Ківі дрібно ріжемо. Банан теж ріжемо туди ж.
2. Порізані фрукти злегка пом’яти.
3. Додати цукор і желатин, добре змішавши.
4. Ставимо на вогонь і варимо хвилин 5-7.
5. Розливаємо по банках.
Копіювати