Це чудове тісто, просто паличка виручалочка. Готувати його елементарно, напевно і 10 хвилин багато … А результат неймовірний, м’яке і одночасно хрустке, шарувате і смачне. Джерело
Не потрібно нічого слоїти, розгортати, не потрібно багато рухів. Просто все змішати по черзі і поставити в холодильник.
Складові
Маргарин (кімнатної температури) — 200 г
Жовток яєчний — 1 шт
Сметана (кефір, кисле молоко) — 100 мл
Сіль (щіпка) — 1 г
Борошно — 500 г
Читайте також: Готуються ці тістечка дуже швидко, а з’їдаються ще швидше! Десерт “Святковий час” нікого не залишить байдужим
Рецепт приготування
У борошно додаємо маргарин, або вершкове масло, можна взяти по 100 г кожного продукту.
Перетворюємо все в крихту, це робиться досить швидко, руками.
Потім додаємо жовток і сметану, або кефір, що є.
Замішуємо тісто. Якщо тісто липке, підсипаємо борошно.
Ставимо в холодильник. Наше тісто готове.
Тепер можна готувати печиво, пироги, що завгодно.
Давайте приготуємо разом найсмачніше печиво, яке тільки може бути. Яке тане в роті, а карамельна скоринка так приємно хрумтить …
Просто відрізаємо шматочок тіста і розгортаємо.
За допомогою ножа розрізаємо на трикутнички і ромбіки.
Якщо тонший, то буде менше шарів, якщо товстіший, то більше шарів.
Окремо в мисочку додаємо білок, що залишився від тіста і окремо цукор, приблизно склянку.
Деко посипаємо борошном і кожен трикутничок опускаємо в білок.
Потім в цукор, з одного боку і сухою стороною вниз укладаємо на деко, щоб цукор був зверху.
З цієї норми тіста виходить 4 дека печива.
Випікаємо до золотистого кольору при 180 С.
Отримуємо смачні хрустики.
Смачного!
Джерело:intermarium.news