Квас — це улюблений напій з дитинства. Чудовий квас можна отримати і в домашніх умовах.
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати натуральний та смачний квас, який не відрізняється від бочкового. Головне — дотримуйтеся пропорцій.
Інгредієнти:
- 5 літрів холодної води;
- 2 столових ложки цикорію (без смакових добавок);
- Чайну ложку лимонної кислоти;
- 650 г цукру.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти в глибокій посудині та доведіть до кипіння.
- Після цього зніміть з вогню та остудіть до 30-ти градусів.
- Додати 11 г сухих дріжджів та залишити на 4 години, щоб з’явилася піна
- Потім потрібно пробувати на смак, якщо він недостатньо насичений, то залишити на ніч.
- Після цього помістити в холодильник.
Смачного!
Копіювати