Я багато чула про цей Квас, але довго шукала рецепт. Тeпер готую його щодня!
Рисовий Квас, яkий вaрто пuти кoжній жiнці сaме влiтку!
За матеріалами bbcccnn.org
Нам потрібно:
4 ст.л. рису
3 ст. л. цукру
1 ст. л. родзинок
Починаємо готувати:
1. Беремо рис, ретельно промиваємо його, і заливаємо одним літром води.
2. Тепер додаємо цукор 3 ложки і половину ложки родзинок. Ставимо щоб настоявся 3-4 дні.
3. Після того як квас настоявся, проціджуємо його і ставимо в холодильник.
4. Осад, який залишився, можна ще раз використати для закваски, в яку кожен раз треба додавати 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і половину ложки родзинок.
Смачного!
Копіювати