Якщо з курки ви використовуєте лише філе, то ви багато втрачаєте. Виявляється, якщо готувати салат з курячих сеpдечок замість грyдки, його смак виходить ще більш насиченим.
Ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже крутої закуски з вареними курячими сеpдечками. Така страва стане відмінною прикрасою будь-якого столу. Здивуйте своїх рідних цим оригінальним салатом, вони будуть вдячні.
Джерело:ukrainians.today
Інгредієнти
Куряче сеpце 600 г
Лавровий лист 2 шт.
Чорний перець (горошком) 3 шт.
Сіль за смаком
Морква 150 г
Горошок 100 г
Соняшникова олія 1 ст. л.
Зелена цибуля 1 ст. л.
Сметана на смак
Цибуля 150 г.
Приготування
Гарненько вимийте курячі сеpдечка, зріжте зайвий жир.
Помістіть м’ясо в киплячу воду, додайте сіль, перець і лавровий лист.
Варіть сеpдечка протягом 25 хвилин.
Очистіть цибулю і моркву. Цибулю подрібніть, а моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажуйте цибулю в сковороді з рослинною олією протягом 3 хвилин. Потім додайте в сковороду моркву і тушкуйте її протягом 5 хвилин, всипте сушену зелену цибулю, добре перемішайте і зніміть сковороду з вогню.
Розріжте курячі сеpдечка на 4 частини.
Візьміть салатницю, викладіть в неї курячі сердечка, моркву з цибулею, консервований горошок, додайте сіль, заправте салат сметаною і акуратно все перемішайте.
Вітаємо, салат з курячими сеpдечками готовий, можете додавати в нього улюблені спеції.
Смачного!